InuaCare World

Made of Greenland. Naturally handpicked.

InuaCare er det første grønlandske beautybrand og er baseret på håndplukkede planter og urter fra Grønlands rene og uberørte natur kombineret med aktive ingredienser og økologiske olier. Vi skaber naturlig hudpleje, der kombinerer effektivitet med bæredygtighed og gennemsigtighed.

Vores 5 nøgleingredienser vokser langsomt under sne og is i 9 måneder om året, hvilket gør dem ekstremt stærke og kraftfulde til at afhjælpe forskellige hududfordringer. Vi håndplukker dem forsigtigt til fods i den grønlandske natur, hvorefter vi skaber vores egne håndlavede ekstrakter og olieudtræk i vores laboratorium i Qaqortoq, Sydgrønland. Det er derfor, vi er “Made of Greenland. Naturally handpicked.”.

Område: Slotsalléen
Stand: S21

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.