HYP

HYP er mere end bare en rideskole.

HYP – Humlebækgårds Youngsters Ponyklub holder til på byens eneste rideskole i Kalundborg, på Kallerup Bakkevej 1. Vi er en rideklub med knap 100 medlemmer, og stadig flere kommer til hvert år.

Vi har 15 -20 ridehold om ugen – almindelige ridetimer, spring- og terrænridning, samt halvparter i weekenden. Så der kommer rigtig mange i både stalden, ridehuset og på ridebanen hver dag. Herudover har vi masser af stævner og arrangementer i løbet af året.

Klubbens medlemmer er hovedsageligt børn i alderen 4 til 18 år, men der er også en del voksne.

HYP støtter op om børn og unges glæde ved ridning og vi ønsker at gøre mere for ridesporten for børn og unge. Hos os lægger vi stor vægt på, at vi skal være en klub for alle. Det er uanset rytterens niveau, og vi har alt fra nybegyndere til DM- og NM ryttere.

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.