Frosty Fairy

Vi er to kunstglade søstre, som sammen har grundlagt en lille virksomhed, som hedder Frosty Fairy. Ceramic Fantasy. Vi er selvlærte indenfor keramik, og det er vores store ambition og drøm, at formå at skabe et livende og dynamisk univers, som vil kunne afspejles i vores kollektioner år efter år. Vores kunstneriske verden består af en mangfoldighed af idéer, indtryk, idealer og passioner, som fletter sig ind i hinanden, og som skaber et fælles sprog for alle kunstglade mennesker.

Vi udvælger vores materialer meget nøje, da vi ønsker at formidle et udtryk, som er indbegrebet af originalitet og kvindelighed. Porcelæn, sterling sølv og 22k guld er derfor oplagte valg.

Vi går meget op i, at alle vores produkter, både vores sommer- og julekollektioner skal være specielle. Alle vores designs er derfor originale og håndlavede på vores fantastiske værksted i Slimminge, og er et udtryk af vores kreativitet og passion for det skønne.

Vi har udstillet med stor succes på forskellige julemarkeder, blandt andet Kragerup Gods, Gisselfeld Kloster og Kronborg, og sommermarkeder, som Art Market. På nuværende tidspunkt er vi aktive medlemmer i butikken Unika, i København, hvor vi føler, at vi er en del af et fantastisk fælleskab.

Mange venlige hilsner,
Daria Og Diana Pedersen

Område: Slotsalléen
Stand: S18

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.