Floell

Natur paneler, Plantevægge og kunstige planter der skaber stemning.

Byd naturen og det grønne indenfor og omgiv dig med vores betagende vifte af naturpaneler, mospaneler, plantepaneler, grønne planter og blomstrendebilleder af kunstplanter og kunstmos i højeste kvalitet. Vores produkter er lavet af materialer af høj naturtro kvalitet og designet til at holde, så du kan nyde naturens skønhed i mange år fremover.

Kunstige planter og indretning er vores passion og vi hjælper dig med at skabe den helt rigtige stemning, få en bedre akustik, forbedre arbejdsmiljøet og skabe en naturlig atmosfære. Vi har gennem mange år, erfaring med kunstige blomster og indretning hos virksomheder og i private hjem. Vi vil gerne bane vejen for, at du kan bringe naturen til ethvert rum i dit hjem eller i din virksomhed.

Træd ind i vores grønne univers af dansk producerede naturpaneler af kunstmos, håndplukkede naturtro kunstige planter og andre lækkerier til dig og dit hjem. Floell er en onlineshop der henvender sig til virksomheder, kontorer, private hjem og hvem der ellers måtte have lyst til at byde naturen indenfor.

Gå på opdagelse i vores fantastiske grønne univers, som kan tilføje noget ekstra til enhver omgivelse. Vores paneler såvel som planter har mange fordele. Ved at flytte naturen med indenfor, skaber man kreative og naturlige elementer som er med til at afstresse, berolige og øge den kreative tænkning og så er de tilmed også akustikforbedrende.

Område: Slotsalléen
Stand: S64/65

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.