Filiosa

Velkommen til Filiosa! 

Her finder du smykker lavet af upcyclede materialer, reddet fra glemslen i genbrugsbutikker, loppemarkeder og farmors skuffer.

Smykkerne kan blandt andet være lavet ferskvandsperler, halvædelsten, glas og muslingeskaller. Ingen plastik. 

Alle materialer er udvalgt, så de er gode for dig og miljøet. Smykkerne er unikke, men der findes flere af samme type og/eller stil. Jeg laver ikke smykker på bestilling, men tager gerne imod ønsker eller gode forslag. 

Min stil er farverig og eksperimenterende, og spænder vidt fra mere beachy, sommerlige smykker over pangfarver til mere rockede og show-agtige smykker. Jeg forsøger at henvende mig til en bred målgruppe, og har fokus på at mange af mine smykker kan anvendes af alle, de tiltaler – uanset køn. 

Område: Tårnalléen
Stand: T41

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.