Farmshop Enggaarden – Skandinaviens største krukkeland!

Vi tilbyder vore kunder et stort og spændende udvalg af frostsikre keramikkrukker og lækkert boliginteriør til udelivet!

Især vores eksklusive og håndlavede design- og vandkrukker fra Vietnam vækker begej­string og tilbydes i et væld af former og størrelser. Krukkerne brændes med brænde i gam­mel­dags ”drageovne”, hvorfor alle krukker er unikke og ud­mærker sig ved deres farve, form og finish. De skal simpelthen opleves!

Som noget ganske særligt tilbyder vi også de meget populære ”vand­krukker”, som signalerer ro og harmoni og står som et stykke kunst på terrassen, i staudebedet eller i orangeriet/drivhuset. Instal­lation er enkel, og vi tilbyder færdige løsninger.

I vores store krukkehave finder I hyggelige små oaser med andre spænd­ende, frostsikre krukker: Megakrukker, sortlers-krukker, terracotta-krukker, Antique look, Patina-krukker, sandblæste krukker og mange andre smukke glasurer. Vores store gamle oliventræer pryder området ved det store oran­geri, og her kan I også finde den helt rigtige krukke til jeres træ.

Savner I inspiration til udestuen, terrassen eller orangeriet, eller skal som­mer­huset fornyes med lidt lækkert interiør, tilbyder butikken et væld af lækre skind, tæpper, puder, lamper, lanterner, lys og meget mere.

Vi har altid masser af velegnede gaveidéer og udsteder gavekort i butikken og på vores www.farmshopenggaarden.dk. Find os endvidere på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Kig forbi Farmshop Enggaarden på Slotspladsen og se de skønne vandkrukker!

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.