CreArt4life /v Mariann Verebely

Certificeret kunstterapeut – Jeg tilbyder kunstterapi-forløb til børn, unge og voksne til forebyggelse, behandling og rehabilitering af akutte og kroniske, psykosomatiske og psykiske lidelser, livskriser, angst, trauma, stress, mistrivsel, konfliktløsning, selvudvikling. Som noget helt nyt tilbyder jeg kunstterapi forløb til ufrivilligt barnløse kvinder og par.

Kunstterapi er en terapiform uden en masse ord, hvor maling, tegning og modellering anvendes som værktøj. Ingen forhåndskundskab er nødvendigt! Hos mig bliver du set, forstået, accepteret og støttet. Du vil kunne se og mærke, at du får det bedre både med dig selv og i dine forhold til andre mennesker, og generelt i dit liv uden at skulle lave dig selv helt om.

Hvert eneste forløb tilpasser jeg til klienten – ikke omvendt. Det betyder, at der bliver taget højde for præcist din særlig livssituation, dine problemer, dine behov og dine ressourcer.

Kom til kunstterapi hos mig, hvis du vil mere end at tale om dine problemer, hvis du gerne aktivt vil forme dit liv, hvis du gerne vil opnå forandring, hvis du vil løse dine problemer.

Jeg tilbyder kunstterapi i form af individuel terapi, par- og familieterapi, gruppeterapi, workshops og har erfaring med at arbejde med alle aldersgrupper. Lad os have en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig og hvilken terapiform passer dig bedst.

Til virksomheder, foreninger, institutioner afholder jeg workshops, teambuilding, samarbejdsudvikling, mm.

Derudover arbejder jeg også som billedkunstner.

Du er meget velkommen til at følge mig og min virksomhed, CreArt4life på hjemmesiden, på Instagram og på LinkedIn.

Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.