Charlotte Haupt, keramiker

Det er strukturer, linjer og naturens farver, der giver inspiration til de fortællinger Charlotte skaber med sin keramik.

Hendes keramik er kendetegnet ved en enkel og stram formgivning, som tilføres en blødhed i efterarbejdet, hvor naturens farvespil er styrende. Igennem årene har Charlotte leveret brugsting til restauranter og private hjem, ofte i samarbejde med en indretningsarkitekt

Det keramiske håndværk tog Charlotte til sig i Californien, hvor hun har været bosat 14 år. Det faglige fundament blev etableret igennem to års oplæring hos keramikeren Rae Holton. Da Rae solgte sit værksted, fortsatte Charlotte sit eget arbejde og trådte samtidig ind i rollen som daglig leder af stedet med åbne værksteder og undervisning.

De seneste år har Charlotte arbejdet på værkstedet i hjemmet i Californien eller, når hun har opholdt sig i Danmark, et værksted på Nørrebro. Charlotte er for nylig flyttet tilbage til Danmark, men har stadig stærke bånd til Californien, hvor hun fortsat samarbejder med flere indretningsarkitekter.

Område: Tårnalléen
Stand: T60

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.