byGrud

Vita Grud står bag firmaet byGrud.
byGrud er smykker i et enkelt nordisk design, som giver dig muligheden for at bruge smykkerne alene, eller kombinere dem, så det enkle og feminine bevares, og det personlige udtryk skabes.

Vita’s passion for det kreative univers er stort, hvilket også afspejler sig i den store kollektion. I “legen” med spændende former, farver og overflader åbner sig en verden med utallige muligheder når jeg arbejder med smykkerne. Derfor henvender kollektionen sig til kvinder i alle aldre.

Smykkerne er lavet i messing og belagt med 18 eller 24 karat guld eller rhodium. Vedhæng kan være ferskvandsperler, glasperler, turmalin og agater.

Vi kan aldrig få for mange smykker, og hos bygrud skal det altid være muligt at købe smykker til en fornuftig pris i en god kvalitet.

Du er meget velkommen til at følge mig på Instagram og Facebook, hvor du kan følge med i mit smykkeunivers.

“ Kreativitet og passion er den skønneste kombination “

Område: Slotsalléen
Stand: S02

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.