BY LiLo Smykker /v. Gaven og kurven

BY LiLo Smykker er et forskelligt udvalg af unikke håndlavede smykker, til både mænd og kvinder. Smykkerne er en god gaveide, men de er samtidig også perfekte, hvis du mangler noget helt specielt til dig selv.

Vores fokus for vores smykker er, lækre farver, kvalitet, smykker der er kan bruges til hverdag og fest, og ikke mindst smykker der er behagelige at bære.

Alle vores smykker er sammensat i gode materialer, såsom 925 sterlingsølv, 18 kt. Forgyldning, læder, halvædelstene mm., og de er selvfølgelig 100% nikkelfri. BY LiLo smykker er registreret ved ædelmetals kontrollen og bære stemplet WD.

BY LiLo Smykker forhandles, i vores egen webbutik Gaven og kurven.

Vi glæder os til at se jer!

Område: Slotsalléen
Stand: S52

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.