BRODERS ApS

BRODERS skaber glæde med gode smagsoplevelser og alle produkter vi har på hylderne er egen produktion og egen import og håndplukket af ejerne, Mette & Jakob. Det er også ejerne af BRODERS der står bag Betty’s Lemonade og Jakob’s Sauces. Begge brands er dansk produceret med fokus på bedste smag, naturlige ingredienser og mindst mulig belastning af miljøet.

Det er altid hyggeligt at besøge BRODERS, på Amager Strandvej og spændende at gå på opdagelse på webshoppen. Kom og besøg os på Ledreborg Slotsmesse i laden hvor der er smagsprøver på Betty’s Lemonade og Jakob’s Sauces samt gode tilbud på forskellige snacks.

Område: Slotsladen
Stand: L109

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.