Billedkunstner, keramiker og skulptør Birgitte Sandvik

Birgitte Sandvik er fuldtidskunstner og har malet og formet forskellige materialer stort set hele livet. Hun har de seneste 28 år været repræsenteret ved flere udstillinger og solgt til både ind- og udland, samt stået for flere udsmykningsopgaver i virksomheder. derudover har hun modtaget flere kunstnerlegater

Birgittes kunst er altid i bevægelse, og hun står aldrig stille i hendes udvikling af kunsten. Hun udfordrer igen og igen forskellige materialer og udtryk. Hun arbejder i alt fra beton, træ, ler, bronze akryl, tekstiler og meget mere. Hendes kunst er moderne, farverig og abstrakt og kendetegnet ved kompositioner med fyldige strukturer med anelser af menneskelige skikkelser og dyr, der hver især fortæller en historie. Hun arbejder intenst på, at givekunsten liv, og man fornemmer en stærk dybde og styrke i kunsten.

Birgitte er autodidakt og har malet og beskæftiget sig med kreative udtryksformer det meste af hendes liv.

Område: Tårnalléen
Stand: T60

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.