Betweein-In-Between.dk

Between Angels – Symbolisme – Cross and frequency

Originalt kunstprint
Mine intuitivt håndtegnede billeder er skabt gennem en kreativ proces og formidlet med en energi via min forestillingsevne og fantasi om, hvilket symbol, hvilken streg og hvilken frekvens, der skal bruges for at støtte de mennesker og miljøer der skal have dem.

Mennesker oplever i stigende grad en længsel efter at blive berørt og forstået åndeligt og spirituelt. Alle kender til engle, symbolik og kors, og mange har prøvet fx at bede engle om hjælp, nogle har endda set dem eller oplevet deres tilstedevær og nærvær. Mine Angels og Cross’ vil støtte det menneske der ønsker støtte, eller det miljø der vil optimere deres energi. Man behøver ikke forstå det, man kan blot lade sig forundre, berøre og mærke hvad de gør. Blot lade dem være visuelt tilstede.
Billederne er til de mange og også helt særligt til dig.

Alle billederne er trykt på original Giclée kunst print på cotton Smooth papir er 265 g/m². Giclée print bliver printet i 1440 dpi med 10 lysægte farver på syrefrit medie.

Passepartout i syrefrit kvalitetspapir. Rammen er fremstillet i egetræ med antirefleks galleriglas. Fås i sort eller naturegetræ.

Alt godt
Sommer Jørgensen Debes

Område: SpiritSisters – Nyland

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2024, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.