Ambience

Hos Ambience er vi vilde med duft og hvad duft kan gøre for dig og dit velbefindende. Dufte kan gøre dig glad, afslappet, sexet, rolig eller fuld af energi. Du kan bruge æteriske olier aktivt hjemme, på kontoret eller ude og skabe den stemning du har lyst til.

Kom og besøg vores stand S19 på Slotsalléen og se vores store udvalg af smukke Diffuser lamper i nordisk design, duft lamper, æteriske olier, krystal diffusere og meget andet. Vi har f.eks. trådløse diffusere, så du altid har lys og duft haven, ved bålet eller hvor det passer og med en myggeafskrækkende olie i diffuseren, bliver det ikke meget bedre.

Vi glæder os til at se dig. Kig også gerne ind på ambienceoils.dk og bliv inspireret og fristet af de gode tilbud.

Ambience er et dansk brand, vores olier fyldes i Danmark under farmaceutisk kontrol. Olierne er økologiske, mange er certificerede Kosher og/eller Halal samt Fair Trade. Vores olier er i dansksprogede æsker, med dansk label samt børnesikret låg. Vi glæder os til at se dig på stand S19.

Område: Slotsalléen
Stand: S19

Nyhedsbrev

Vil du løbende modtage nyt om Livsstilsdagene, læse om alle de skønne nyheder, der venter på udstillingen og modtage tips og tricks til foråret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du kan let afmelde igen, hvis du fortryder.

Book din stand

Ønsker du at booke en stand til Ledreborg Livsstilsdage 2023, eller vil du vide mere om priser og andre praktiske forhold angående standene, så tag uforpligtende kontakt her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.